A ZÖLDSÉGMAG Termelő és Kereskedelmi Kft. 2023. évtől a Neumann János Egyetem duális partnere. A cég folyamatosan várja leendő Kertészmérnök és Logisztikai Mérnök hallgatók jelentkezését, akik a céggel kötött együttműködési megállapodás keretében folytatnák tanulmányaikat duális képzés formájában.

A Zöldségmag KFT a Magrovet Group Cégcsoport tagja , amely cégcsoport a magyarországi házikerti, színestasakos Zöldség-és Virágvetőmag kereskedelem meghatározó, piacvezető szereplője .

A cégcsoporton belül a Zöldségmag KFT tevékenysége kiterjed a Fajta előállító nemesítésre, a vetőmag termeltetés, beszerzés, feldolgozás, minősítés területére, illetve a tasakos vetőmag gyártására.

A leendő hallgatók a Duális képzés alatt betekintést nyernek ezen folyamatokba, tevékeny részesei lesznek egy-egy folyamat megtervezésének, irányításának, elvégzésének és ezáltal olyan gyakorlati tudásra és tapasztalatra tehetnek szert, amivel jelentős előnnyel indulhatnak a munkaerőpiacon.

A nem titkolt szándékunk, hogy a nálunk Duális képzésben részt vevő hallgatókat kölcsönös megelégedés esetén, a végzésük után a munkatársaink között köszönthessük és a tanulmányi idő alatt megszerzett speciális, gyakorlati tudást a mi cégünknél kamatoztassák és fejlesszék tovább.

Ennek reményében szeretettel várunk minden jelentkezőt, akik a Neumann János Egyetemen képzelik el a továbbtanulásukat Kertészmérnök, vagy Logisztikai Mérnök szakon, felvételt nyernek az Egyetemre és érdekesnek és egyben érdemesnek találják az általunk kínált Duális képzési lehetőséget!

Gyakorlati helyszín: Kecskemét, Elek

Jelentkezés: folyamatos

Duális kapcsolattartó: Szatmári Szabolcs

E-mail: szszatmari@zoldsegmag.hu