A HUNAPFEL Mezőgazdasági Kft. csatlakozott a duális képzéshez. Leendő kertészmérnök hallgatók jelentkezését várja, amennyiben továbbtanulásodat a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar nappali tagozata kertészmérnöki alapszakán és a HUNAPFEL Mezőgazdasági Kft. együttműködése keretében szeretnéd folytatni

A duális jellegű képzés minden résztvevőnek előnyös!

A duális jellegű képzési forma bevezetésének elsődleges célja a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeinek összehangolása.

A képzést a hagyományosnál lényegesebb hosszabb vállalati gyakorlat, valamint a szervezetek és a hallgatók közötti sokkal szorosabb kapcsolat jellemzi.

 

A HUNAPFEL Mezőgazdasági Kft. 1994-ben alakult a németországi TUPAG-Holding AG csoport továbbá két magyar magánszemély közreműködésével, s a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára a dél-alföldi régió egyik legnagyobb gyümölcstermesztő üzemévé vált.

 

A társaság egy tömbben lévő 100 hektáros saját és 60 hektáros integrált területen gazdálkodik.

Jelenleg évente átlagosan 900 tonna étkezési és 300 tonna konzervipari meggyet, 900-1000 tonna almát, 100 tonna szilvát és 100 tonna cseresznyét takarítunk be. Az országban egyedülállóan egységes minőségben tudunk napi 2-3 kamion frisspiaci meggyet kínálni.

 

Intenzív művelésmóddal, korszerű koronaformákkal, hatékony tápanyag-gazdálkodással és környezetkímélő integrált növényvédelemmel törekszünk a folyamatos nagy hozamok és a kiváló áruminőség elérésére. A gyümölcsös teljes területe öntözhető. 2007-ben bevezettük a "GLOBALGAP" minőségbiztosítási rendszert.

 

A tárolásra és az áruvá készítésre rendelkezésünkre áll egy 830 tonna kapacitású modern "Ultra Low Oxygen" technológiájú hűtőház.

A fő piacaink az EU-országok, az értékesítési cél elsősorban frisspiaci, de a konzerviparnak is szállítunk.

 A cég honlapjának linkje: www.hunapfel.hu/

 

Add be jelentkezésedet a HUNAPFEL Mezőgazdasági Kft-hez.

 Jelentkezni rövid önéletrajzzal és a szakmai motiváció megjelölésével kell.

 Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk ahol szakmai érdeklődésüket, szakma iránti elkötelezettséget mérjük fel.

Felvehető hallgatói létszám: 2 fő

Jelentkezési határidő: folyamatos.
 

Figyelem!
Duális jellegű képzési formában azt a hallgatót fogadjuk, akit a HUNAPFEL Mezőgazdasági Kft kiválasztott és felvételt nyert a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának nappali tagozatára, a kertészmérnöki alapszakra. Azaz mindkét felvételt egyszerre kell teljesítenie a jelentkezőnek!

 

Kapcsolattartó: Kis Gábor  gabor.kis@hunapfel.hu