A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a Neumann János Egyetem duális partnere. A 2024/25-ös tanévtől várja leendő gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök szakos hallgatók jelentkezését, akik a céggel kötött együttműködési megállapodás keretében folytatnák tanulmányaikat duális képzés formájában.

A 2013. március 28-án megalakult Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara (Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – NAK) feladata a hazai agrár- és élelmiszerszektor erősítése, érdekeinek érvényesítése, a magyar élelmiszerek versenyképességének támogatása, általános tanácsadás, ezen kívül gyors, pontos és megbízható információk eljuttatása a gazdálkodókhoz.

A vármegyékben jelentkező fő feladatunk a gazdálkodóknak, őstermelőknek való segítségnyújtás a támogatási rendszerben való eligazodásban, az egységes kérelmek benyújtásában a falugazdász tanácsadói hálózaton keresztül. Lehetőségünk van arra, hogy az egyetemen elméletben hallgatott kurzusokhoz gyakorlati feladatokat biztosítsunk duális hallgatóink számára, hiszen a vármegyei feladatellátás széleskörű kamaránknál (agrárszakigazgatás, pénzügyi ismeretek, HR, marketing, stb…)

2024 szeptemberétől várjuk a Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök szakos duális hallgatókat hálózatunk magas minőségének fenntartása és utánpótlás biztosítása érdekében.

Duális hallgatóink egyetemi éveik alatt betekintést nyerhetnek a falugazdász tanácsadói és egyéb kamarai munkakörök tartalmába, így a diploma kézhezvételekor munkatapasztalattal birtokukban felkészült kollégaként csatlakozhatnak csapatunkba.

Gyakorlati helyszín: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Vármegyei Igazgatósága (6000 Kecskemét, Tatár sor 6.), illetve további vármegyeszékhelyek

További információk: 

https://www.nak.hu/

https://karrier.nak.hu/

Ha úgy érzed szívesen megismerkednél az EU támogatásaival, szívesen dolgoznál ügyfelekkel egy fiatal dinamikus csapatban, várjuk jelentkezésed az alábbi elérhetőségek egyikén:

Kapcsolattartó: Fekete Zsolt vármegyei főfalugazdász 

                                    +36-70/489-3788

                                    fekete.zsolt@nak.hu

Jelentkezés: folyamatos

Jelentkezni a https://karrier.nak.hu/ oldalon keresztül lehet.

Jelentkezési feltételek:

- agilis személyiség

- jó kommunikációs képesség

- az agrár ágazat iránti elkötelezettség

- elképzelései között szerepel a falugazdász hálózatba való csatlakozás egyetemi éveit követően