A Déli Orom Kft. leendő kertészmérnök hallgatók jelentkezését várja. Amennyiben továbbtanulásodat a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar kertészmérnöki vagy mezőgazdasági mérnök alapszakán (nappali) és a Déli Orom Kft. (Sauska borászat, Villány) együttműködése keretében szeretnéd folytatni.

Add be jelentkezésedet a Déli Orom Kft-hez! Jelentkezni rövid önéletrajzzal és a szakmai motiváció megjelölésével kell.

Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk.

Jelentkezési határidő: folyamatos.

Felvehető létszám: 1 fő

 

Figyelem!
Duális jellegű képzési formában azt a hallgatót fogadjuk, akit a Déli Orom Kft. kiválasztott és felvételt nyert a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának nappali tagozatára, a kertészmérnöki vagy a mezőgazdasági mérnök alapszakra. Azaz mindkét felvételt egyszerre kell teljesítenie a jelentkezőnek!

 

Miért érdemes a duális jellegű képzési formát választanod?

Egy kertészeti innovációban élen járó cégnél, magasan képzett szakemberektől tanulhatod meg a legfrissebb szakmai fortélyokat. Rendszeres havi juttatásban részesülsz és már az egyetem megkezdésekor stabil álláslehetőséggel számolhatsz.

 

Változatos és intenzív tanterv:

A képzés 7 féléves. Félévente 12-13 hét elméleti oktatást követően a munkahelyen szerzel gyakorlati ismereteket.

A képzéssel kapcsolatos részletes információk a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar honlapján elérhetők.

 

A duális jellegű képzés minden résztvevőnek előnyös!

A duális jellegű képzési forma bevezetésének elsődleges célja a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeinek összehangolása.

A képzést a hagyományosnál lényegesebb hosszabb vállalati gyakorlat, valamint a szervezetek és a hallgatók közötti sokkal szorosabb kapcsolat jellemzi.

 

Képzési idő: Nappali és levelező tagozaton is 6+1 félév.

Kapcsolattartók:  Pohl Gábor   pohl.gabor@sauska.hu
                              0670/507-1350

                          Pohl Péter Bálint   pohl.peter@sauska.hu 
                               

Jelentkezni rövid önéletrajzzal és a szakmai motiváció megjelölésével kell.

A kiválasztott jelentkezőket, személyes beszélgetésre hívjuk, ahol gyakorlati jártasságukat, szakmai érdeklődésüket, szakma iránti elkötelezettséget mérjük fel.