A cég folyamatosan várja leendő kertészmérnök, gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök, mezőgazdasági mérnök, valamint gépészmérnök és logisztikai mérnök szakos hallgatók jelentkezését, akik a céggel kötött együttműködési megállapodás keretében folytatnák tanulmányaikat duális képzés formájában.

Magyarországon a konzervzöldségek kategóriájában piacvezető Bonduelle már az 1990-es évek elejétől kezdve sokat tett azért, hogy közkedvelt legyen a magyar zöldségből készült konzerv. A jó minőségű termékek előállításához a kiváló alapanyagokon túl a vállalatnak szüksége van jól felkészült szakemberekre, akik a folyamatosan fejlődő tudományt átültetik a gyakorlatba és innovatív gondolkodásukkal hozzájárulnak a közös sikerhez.

Ha a továbbtanulást a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési vagy a Műszaki és Informatikai Karán tervezed, a Bonduelle Central Europe Kft. Nagykőrösön és Békéscsabán gyakorlati lehetőséget biztosít a teljes képzés alatt a szakma iránt elhivatottságot érző, szorgalmas és kitartó diákok számára.

Célunk a duális képzéshez való csatlakozással a versenyképes szakmai utánpótlás kinevelése, valamint a felsőoktatási és a munkaerőpiaci igények összehangolása. A hallgatók a képzésnek köszönhetően biztos elméleti alapokra épülő, gyakorlati tudásra tehetnek szert.

Duális hallgatóink már az egyetemi tanulmányaik alatt betekintést kapnak Európa egyik legjelentősebb zöldségfeldolgozó vállalatának mindennapjaiba: megismerkednek az agronómiai termeltetési, beszerzési, termelési, minőségirányítási, műszaki és logisztikai folyamatokkal, ami a diploma átvételekor már komoly referenciával bír.

 

Üzemigazgató: Tóth László (Nagykőrös), Dr. Zahola-Pollák Vanda (Békéscsaba)


A cég partner honlapja:  https://www.bonduelle.hu/

 A cég/partner honlapján a duális információkra mutató link: https://www.bonduelle.hu/allasajanlatok/cikk/dualis-kepzes-bonduelle-nel-0/2284/751

https://www.bonduelle.hu/allasajanlatok/cikk/dualis-kepzes-bonduelle-nel/2283/751

https://www.bonduelle.hu/allasajanlatok/cikk/dualis-kepzes-a-bonduellenel/2282/751

 

Milyen szakosokat várnak? Logisztikai mérnök, gépészmérnök, kertészmérnök, mezőgazdasági mérnök, gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök szakos hallgatókat.

Gyakorlati helyszín: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25. vagy 5600 Békéscsaba, Békési út 54.

 

Duális kapcsolattartó:

Név: Balla Melinda (Nagykőrös), Kocsis Alexandra (Békéscsaba)

E-mail: melinda.balla@bonduelle.com, alexandra.kocsis@bonduelle.com

Telefon: +36 30 419 5945, +36 30 246 0034

Jelentkezési feltételek: Sikeres felvétel az NJE-re, szakmai elhivatottság, előny: középszintű angol nyelvtudás szóban és írásban.

Jelentkezési határidő a szeptemberi félévre: 2024.08.15. 

A felvételit 2024.08.31-ig bonyolítjuk le.