A gombatermesztéssel és gombaalapanyag gyártással foglalkozó, Kelet-Közép-Európában vezető gombaipari cég, a Bio-Fungi Kft., a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar jogelődje, a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Főiskolai Karának duális partnereként 2016-ban kapcsolódott be a duális képzésbe.

A gombatermesztéssel és gombaalapanyag gyártással foglalkozó, Kelet-Közép-Európában vezető gombaipari cég, a Bio-Fungi Kft., a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Főiskolai Karának duális partnereként 2016-ban kapcsolódott be a Kertészmérnök BSc képzésbe.

A pályakezdő fiatalok már a tanulmányaik során is számíthatnak ránk szakmai gyakorlati helyek, duális képzés lehetőségének biztosításában.

Várjuk a gombatermesztés iránt érdeklődő, elkötelezett leendő hallgatók jelentkezését ócsai gombatermesztő, valamint áporkai, alapanyaggyártó telephelyünkön. Célunk a mindennapi gyakorlati tevékenység megismertetésével a képzés 7 féléve során segíteni a hallgatók szakmai képzését.

Add be jelentkezésedet a Bio-Fungi Kft-hez! Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk.

Figyelem!
Duális jellegű képzési formában azt a hallgatót fogadjuk, akit a Bio-Fungi Kft. kiválasztott és felvételt nyert a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának nappali tagozatára, a mezőgazdasági mérnök alapszakra. Azaz mindkét felvételt egyszerre kell teljesítenie a jelentkezőnek!

 

Kapcsolat: Takács Julianna
E-mail: Julianna.Takacs@biofungi.hu