A Pullulo Faiskolai Kft. 2018-tól a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar duális partnere. A cég várja leendő kertészmérnök hallgatók jelentkezését, akik a céggel kötött együttműködési megállapodás keretében folytatnák tanulmányaikat duális képzés formájában.

Cégünk 2011 őszén kezdte meg tevékenységét, albertirsai- dánszentmiklósi központtal, a szakmában több évtizedes gyakorlattal rendelkező tulajdonosokkal.

Célunk, hogy elsősorban a magyar termesztők gyümölcsfa oltvány igényeit - akár szemzéssel, akár kézben oltással előállított oltványokkal - kielégítsük; az itthon még új, de az európai piacon már bizonyított fajtákat a hazai termesztésbe is bevezessük; lemaradásunkat az alma-, és csonthéjas termésű fajtákban, és ezek alanyaiban csökkentsük.

Céljaink eléréséhez számos elismert fajta licencjogát szereztük meg az elmúlt években, úgy mint: Tamara, Techlovan (cseresznye), Golden Reinders, Red Jonaprince, Red Idared (alma), Elena, Presenta, Topfirst, Tophit, Topfive, Toptaste, Haroma (szilva), valamint Cydora Robusta (birs). Alanyaink egy részét importáljuk, továbbértékesítésre megrendelést felveszünk.

Jelentős fejlődést értünk el a dióoltványok előállításában: saját technológiánk eredményeként,  Magyarországon a legnagyobb mennyiségben állítunk elő konténeres dióoltványokat, kizárólag kézben oltással.

Az egykori, szintén Dánszentmiklóson tevékenykedő Häberli Kft. nyomdokait követve, szamóca palánták szaporításával és kereskedelmével is foglalkozunk.

Konténeres bogyós növényeink egy része Németországból érkezik merisztéma növényként. Rövid idejű nevelés után egész évben elérhetőek, a széles fajtakínálatnak köszönhetően termesztőket, kertészeti árudákat, háztáji gazdaságokat egyaránt ki tudunk szolgálni. Csemegeszőlő kínálatunk szintén rendkívül széles, Vásárlóink nagy örömére.

Munkavégzés helyszíne: Dánszentmiklós

Add be jelentkezésedet a Pullulo Faiskolai Kft-hez! Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk.

Felvehető létszám: 5 fő kertészmérnöki BSc szakos hallgató

Jelentkezési határidő: folyamatos.

A cég honlapja: http://pullulo.hu/

További információ és jelentkezés:

Bakos Krisztina

vállalati kapcsolattartó

E-mail: pullulo@pullulo.hu