A cég folyamatosan várja leendő kertészmérnök, gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök, mezőgazdasági mérnök, valamint gépészmérnök és logisztikai mérnök szakos hallgatók jelentkezését, akik a céggel kötött együttműködési megállapodás keretében folytatnák tanulmányaikat duális képzés formájában.

Családi gazdaságunk 2001-es megalakulása óta Hajós és Császártöltés települések határában fokozatosan alakítottuk ki a mára már 210 hektáron elterülő, művelésmódjában és fajtaösszetételében korszerű szőlőbirtokunkat.

A Magyar szőlőnemesítők munkáságát dicsérő illatos szőlőfajtáink az Irsai Olivér és a Cserszegi fűszeres, világfajták közül Sauvignon Blanc-t, Chardonnay-t, kékszőlők közül Kékfrankost, Cabernet sauvignon-t, Kadarkát és Kékoportót termesztünk.

 A cég/partner honlapja: www.csanadiszolobirtok.hu  

Gyakorlati helyszín: Császártöltés, Nagycsala tanya 13. 

Add be jelentkezésedet a Csanádi Szőlőbirtokhoz. Az elképzeléseinknek megfelelő jelentkezőket felvételi elbeszélgetésre hívjuk.

Jelentkezési határidő: folyamatos.
 

Felvehető létszám: 2 fő


Figyelem!
Duális jellegű képzési formában azt a hallgatót fogadjuk, akit a Csanádi Szőlőbirtok kiválasztott és felvételt nyert a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karának nappali tagozatára, a kertészmérnöki vagy gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök alapszakra. Azaz mindkét felvételt egyszerre kell teljesítenie a jelentkezőnek!

Kapcsolattartó: Csanádi Bálint

E-mail cím: balintcsanadi@gmail.com

Tel.: +36 70 382 3402