Újra indul a Start Program, te is benne leszel?

A @Nemzeti Tehetség Központ és a @Design Terminal újra összefogott, hogy megtalálják azokat a 18-27 év közötti legkiválóbb fiatal tehetségeket, akiknek akár 8 millió forintos támogatást, üzleti képzést és közösséget biztosítanak az elinduláshoz, hogy végül Magyarországon kamatoztathassák tudásukat és építsenek sikeres vállalkozást.  

BIOCONT szakmai gyakorlati lehetőség

Biológiai növényvédelemmel foglalkozó nemzetközi szervezet magyarországi (Kecskemét) központja nyári gyakorlati helyet hirdet kötelező szakmai gyakorlat letöltése céljából az alábbi területekre:  

Educatio 2023

Nagy sikerrel vett részt Karunk az Educatio kiállításon! 

Nyílt napunkról

Számos középiskolás diák látogatott el  a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karán tartott nyílt napra 2023. január 18-án. Az előadások keretében az érdeklődők találkozhattak Dr. habil. Fülöp Tamás rektor úrral, Dr. Palkovics András dékánnal, a szakok képviselőivel, a duális partnercégeinkkel, valamint az egyes szakokon tanuló hallgatóinkkal. Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek!

Meghívó

48. tudományos diákköri konferencia az NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Karán

Kutatók éjszakája 2022

A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte megrendezett ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére. Idén is szeptember utolsó péntekén (szeptember 30.) lehet bepillantani a különböző tudományterületek titkaiba, melyhez a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar is csatlakozik színesebbnél színesebb programokkal.

Óriástök gyakorlat

A Kar Mezőgazdasági Mérnök BSc és FOSZK hallgatói szakmai gyakorlatukon látogatást tettek Kókai Tibor hobbikertész tápiószentmártoni kertészetében, és megtekintették az idei óriástök növényeket, melyek közül az idei legnagyobb méretű tök kb. 800 kg-os súlynál tart jelenleg. Tibor ebben a hónapban nemzetközi versenyen vesz részt a gigantikus méretű tökterméssel.

Együttműködési megállapodást írt alá a Neumann Egyetem és a Poliext Kft.

Együttműködési megállapodást írt alá a Neumann János Egyetem és a Poliext Kft. kedden. Elsődleges céljuk, hogy az egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karán tanuló diákok megismerjék a legmodernebb technikákat, illetve olyan gyakorlati helyet kapjanak a hallgatók, ahonnan egy élhető és gyümölcsöző karrier irányába tudják terelni őket.

Aranydiploma átadó

Aranydiploma-átadó ünnepséget tartottak a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Karán szeptember 28-án. Gratulálunk az 50 évvel ezelőtt végzett hallgatóinknak! Igazán megható élmény volt látni a szép számban megjelent ragyogó szemű egykori diákjainkat!