2023-11-03 09:08

A @Nemzeti Tehetség Központ és a @Design Terminal újra összefogott, hogy megtalálják azokat a 18-27 év közötti legkiválóbb fiatal tehetségeket, akiknek akár 8 millió forintos támogatást, üzleti képzést és közösséget biztosítanak az elinduláshoz, hogy végül Magyarországon kamatoztathassák tudásukat és építsenek sikeres vállalkozást. 

 

  • A START Basic programra azok jelentkezését várják, akiknek már van egy jó ötlete, de tanácstalanok abban, hogyan építhetnek belőle sikeres vállalkozást. A képzés alatt 3x2 hetes sprinten keresztül fejlesztheted a projekted, miközben tematikus napokkal és szakmai mentorációval segítenek neked. 
  • A START Pro programot pedig azoknak ajánlják, akiknek a konkrét piacra lépés és ezt követően a gyors növekedés és skálázhatóság a fő céljuk. A képzés alatt 7 alkalmon keresztül támogatják a vállalkozásod piacra lépését hétről-hétre.

A programokra egyénileg is jelentkezhetsz, de ha a tervekhez társul egy ambiciózus csapat, akikkel szívesen kezdenétek közös vállalkozásba, még könnyebb dolgod lesz! 


További hasznos infókat az ntpstartprogram.ntk.hu oldalon olvashatsz.